EEN GOEDE BORSTPROTHESE GEEFT ZELFVERTROUWEN EN HERSTELT DE BALANS VAN UW LICHAAM

Voor het aanmeten van een borstprothese werken wij op afspraak.

WIJ GEVEN PROFESSIONEEL ADVIES VOOR EEN GOEDE BORSTPROTHESE

Borstkanker verandert niet alleen uw leven, ook uw lichaam is door de operatie en eventuele bestraling veranderd. Een goede borstprothese kan u helpen om uw zelfvertrouwen en zekerheid weer terug te vinden en u een compleet gevoel te geven. Bovendien zorgt een borstprothese voor een herstelde balans van uw lichaam, met name de schouders en de rug.

Na de operatie heeft u vanuit het ziekenhuis waarschijnlijke een tijdelijke prothese meegekregen. Deze bestaat uit een hoesje gevuld met watten die geen vocht opnemen en vormbehoudend zijn. Een zachte prothese voor de huid, wat vooral in het begin belangrijk is in verband met de gevoeligheid van het litteken.

Met de aanschaf van een speciaal voor u geleverde borstprothese, kunt u het beste wachten tot de huid is hersteld van de operatie en eventuele bestraling. Ook kan de gezonde borst nog enigszins veranderen. Het beste is om niet eerder dan 6 weken na de operatie een afspraak te maken voor het aanmeten van een definitieve borstprothese. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van het genezingsproces en het tijdstip dat u er zelf aan toe bent om deze stap te zetten.

LINGERIE DRONTEN IS EEN SEMH ERKEND BEDRIJF

Lingerie Dronten is een door SEMH erkende winkel, die borstprotheses mag verkopen. Wij worden periodiek getoetst ten aanzien van de zorg en de dienstverlening. Deze toetsing wordt gedaan door Stichting Erkenningsregeling Medische Hulpmiddelen (SEMH). Dit is een onafhankelijke stichting, die leveranciers in de gezondheid kwalificeert op basis van erkenningsregelingen.

Lingerie Dronten werkt samen met Amoena en Anita care. Beide zijn leverancier van borstprothesen en gerelateerde artikelen. Samen met onze mammacarespecialist adviseren wij u graag bij de keuze voor een goed passende borstprothese en de daarbij passende lingerie en badkleding.

AANMETEN VAN EEN BORSTPROTHESE

Voor het aanmeten van borstprothesen werken wij op afspraak. Hierdoor kunt u in alle rust en privacy de prothese uitzoeken die het beste bij u past. Dit is eventueel ook buiten de openingstijden van de winkel om mogelijk. Naast de proteses beschikken wij over een uitgebreid assortiment lingerie en badmode; u kunt in één keer alles regelen.

WERKWIJZE

Samen zoeken we een goed sluitende bh uit. Deze bh heeft een hoesje, waarin de prothese gedragen kan worden. Daarna passen we verschillende soorten en maten prothesen. Afhankelijk van uw lichaamsbouw, lichaamsvormen en uw wensen, zoeken we een natuurgetrouwe prothese uit. Daarbij wordt er vooral gekeken naar draagcomfort; de borstprothese moet prettig en comfortabel te dragen zijn.

VERGOEDING

Met een verwijzing van uw behandelend arts of huisarts, komt u in aanmerking voor vergoeding van een borstprothese. Deze wordt volledig vergoed door de zorgverzekeraar. Een zwemprothese en de lingerie of badmode is vaak voor eigen rekening. De vergoeding en gebruiksduur kunnen per zorgverzekeraar verschillen. Voor de juiste voorwaarden informeert u bij uw zorgeverzekeraar.

Benieuwd waar u ons kan vinden, klil hier. 

HEB JE EEN KLACHT

Laat het ons weten en wij doen ons uiterste best om het op te lossen. Het gebeurd gelukkig zelden maar mochten wij er samen niet uitkomen, dan is het goed om te weten dat wij via onze branchevereniging NVMCZ zijn aangesloten bij “Er is iets misgegaan“. Er is iets Misgegaan helpt u graag met het oplossen van het probleem. Daarvoor is een klachtenregeling beschikbaar. Hierin staat stap voor stap beschreven wat je kunt doen bij klachten en wat Er is iets Misgegaan bij een klacht voor je kan betekenen. Het doel van deze procedure is de onvrede weg te nemen en het vertrouwen wederzijds te herstellen.
LinGerie Dronten voldoet aan al deze strenge kwaliteiteisen. Mede door de certificering zijn wij door alle zorgverzekeraars
toegelaten om mammaprothesen te mogen leveren.

Volg ons op Facebook en Instagram

Wil jij er altijd als eerste bij zijn? Word fan!

Dan weet jij precies wanneer er nieuwe lingerie binnen is en pak je als eerste de kortingsacties mee.

Lingerie Dronten | Facebook   Lingerie Dronten | Instagram

Erkende speciaalzaak

Lingerie Styling is het kwaliteitslabel dat staat voor de persoonlijke service en het professioneel advies dat je krijgt bij de aankoop van je lingerie. Enkel geselecteerde speciaalzaken met speciaal opgeleide Lingerie Styling specialistes dragen dit kwaliteitslabel.

Lingerie Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste Lingerie nieuws.

DRONTEN | STADSCENTRUM SUYDERSEE

DE REDEPASSAGE 22

8254 KD DRONTEN

     0321 - 311 133

M     INFO@LINGERIEDRONTEN.NL

OPENINGSTIJDEN | DRONTEN
MA 13:00-18:00 UUR
DI- DO 9:00-18:00 UUR
VR 9:00-20:00 UUR
ZA 9:00-17:00 UUR
ELKE LAATSTE ZONDAG VAN DE MAAND koopzondag  (13:00-17:00 UUR)

DRONTEN | STADSCENTRUM SUYDERSEE

De Redepassage 22

8254 KD Dronten

T    0321 - 311 133

OPENINGSTIJDEN

MA 13:00 - 18:00 UUR

DI-DO 09:00 - 18:00 UUR

VR 09:00 - 2o:00 UUR

ZA 09:00 - 17:00 UUR

ELKE LAATSTE ZONDAG VAN DE MAAND KOOPZONDAG (13:00 - 17:00 UUR)