“WIJ GEVEN OP MAAT GESNEDEN ADVIES.”

Safya – Eigenares & Lingerie Styliste

LINGERIE DRONTEN. DÉ LINGERIEWINKEL VAN REGIO FLEVOLAND

Bij LinGerie Dronten staan we voor kennis, klantvriendelijkheid en menselijkheid. Dit betekent dat wij iedereen zich op hun gemak willen laten voelen, in onze winkel. Het is onze missie om iedereen naar buiten te laten stappen met het perfecte setje. Onze LinGerie Styling adviseurs hebben door hun expertise en ervaring een geoefend oog voor het aanpassen van lingerie en badmode.

PROFESSIONEEL OP MAAT GESNEDEN ADVIES

Persoonlijke aandacht is de basis van ons profesioneel advies. We passen onze service geheel aan naar jou wensen. Hierbij is er oog voor detail, maar vooral voor pasvorm en comfort. Voor alle maten en vormen is er lingerie beschikbaar, waaronder ook lingerie voor protheses. Iedereen is welkom. De juiste lingerie zorgt niet alleen voor een mooi, slank en goed geproportioneerd silhouet, maar zorgt er ook voor dat jij je vrouwelijker en zelfverzekerder dan ooit voelt.

EEN HOOGWAARDIGE COLLECTIE

De collectie van LinGerie Dronten is samengesteld op basis van strenge eisen . Ieder produkt is van hoorgwaardige kwaliteit, hebben een perfecte pasvorm en zijn ontwikkeld door ontwerpers met een oog voor trends. Er is een groot assortiment verschillende kleuren, stoffen en maten. Verschillende merken zoals: Primma Donna, Marie Jo, Marlies Dekkers, Anita, Chantelle en Mey worden aangeboden in onze winkel. Onze maten lopen tot 105 omvang en cupmaat J. Het perfecte modische setje is mogelijk voor iedereen..

SFEERVOLLE AMBIANCE

Bij LinGerie Dronten vinden we het erg belangrijk dat iedereen zich prettig voelt in de winkel. Dankzij een modern en sfeervol decor worden de nieuwste collecties aan je geprecenteerd. Je kan rustig komen rondkijken en zoveel items passen, tot dat de perfecte voor jou is gevonden. Indien wenselijk, nemen onze specialisten ruimschoots de tijd om jou persoonlijk te adviseren.

Benieuwd waar u ons kan vinden, klik hier.

Volg ons op Facebook en Instagram

Wil jij er altijd als eerste bij zijn? Word fan!

Dan weet jij precies wanneer er nieuwe lingerie binnen is en pak je als eerste de kortingsacties mee.

Lingerie Dronten | Facebook   Lingerie Dronten | Instagram

Erkende speciaalzaak

Lingerie Styling is het kwaliteitslabel dat staat voor de persoonlijke service en het professioneel advies dat je krijgt bij de aankoop van je lingerie. Enkel geselecteerde speciaalzaken met speciaal opgeleide Lingerie Styling specialistes dragen dit kwaliteitslabel.

Lingerie Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste Lingerie nieuws.

DRONTEN | STADSCENTRUM SUYDERSEE

DE REDEPASSAGE 22

8254 KD DRONTEN

     0321 - 311 133

M     INFO@LINGERIEDRONTEN.NL

OPENINGSTIJDEN | DRONTEN
MA 13:00-18:00 UUR
DI- DO 9:00-18:00 UUR
VR 9:00-20:00 UUR
ZA 9:00-17:00 UUR
ELKE LAATSTE ZONDAG VAN DE MAAND koopzondag  (13:00-17:00 UUR)

DRONTEN | STADSCENTRUM SUYDERSEE

De Redepassage 22

8254 KD Dronten

T    0321 - 311 133

OPENINGSTIJDEN

MA 13:00 - 18:00 UUR

DI-DO 09:00 - 18:00 UUR

VR 09:00 - 2o:00 UUR

ZA 09:00 - 17:00 UUR

ELKE LAATSTE ZONDAG VAN DE MAAND KOOPZONDAG (13:00 - 17:00 UUR)