Uw lingeriewinkel in de regio Kampen voor lingerie & badmode

Op zoek naar comfortabele lingerie? Bij LinGerie Dronten (vlakbij Kampen) vinden we dat lingerie niet alleen mooi moet zijn, maar ook goed moet zitten.

dé lingeriewinkel in de regio Kampen voor lingerie & badmode

Op zoek naar elegante én comfortabele lingerie en badmode? Bij lingerie Dronten in Dronten (vlakbij Kampen, Almere, Elburg, Harderwijk, Lelystad, Zwolle, Emmeloord, Steenwijk en Lemmer) vinden we dat lingerie en badmode niet alleen mooi moet zijn, maar ook lekker moet zitten. Bij Lingerie Dronten vindt u vele lingeriemerken, zoals Prima Donna, Prima Donna twist, Marie Jo, Mary Jo Láventure, Marlies Dekkers, Chantelle, Calvin Klein, Passionata, Felina en Anita. Wij bieden in onze speciaalzaak in de regio Kampen een grote keuze in maten en designs. Wij vernieuwen de collectie in onze speciaalzaak continu volgens de laatste mode en trends. U kunt bij ons de lingerie probleemloos ruilen. 

Lingerie in alle soorten en maten

Goede lingerie aanschaffen is vaak moeilijk en dit is precies waarin onze speciaalzaak in de regio Kampen je tegemoet komt! Lingerie Dronten is aangesloten bij “Lingerie Styling”. Lingerie Styling is speciaal ontwikkeld voor de de erkende speciaalzaak en maakt dat zij je kan helpen aan de perfecte lingerie voor jouw lichaam. In onze speciaalzaak zijn onze verkoopadviseuses erkende Lingerie Styling specialistes, speciaal opgeleid om je te adviseren over de perfecte lingerie, de juiste BH maat en onderhoudstips. Lingerie Dronten is ook dé specialist in lingerie voor grotere cupmaten: C-D-E-F-G-H-I. Probeer 1 van onze merken met elk hun eigen pasvorm.

Bij  Lingerie Dronten vindt u lingerie, nacht – en badmode, dames en heren ondermode maar ook voor sportbeha’s, borstprotheses beenmode en zwangerschapslingerie kunt u bij ons terecht.

Koopzondag in Dronten elke laatste zondag van de maand

Kom elke laatste zondag van de maand gezellig winkelen in stadscentrum SuyderSee Dronten. Lingerie Dronten is dan geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Vaak zijn er extra activiteiten rondom deze koopzondag. Het centrum van Dronten is gemakkelijk te bereiken vanuit Kampen, Almere, Elburg, Harderwijk, Lelystad, Zwolle, Emmeloord en Lemmer. In de nabijheid van het centrum is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Volg ons op Facebook en Instagram

Wil jij er altijd als eerste bij zijn? Word fan!

Dan weet jij precies wanneer er nieuwe lingerie binnen is en pak je als eerste de kortingsacties mee.

Lingerie Dronten | Facebook   Lingerie Dronten | Instagram

Erkende speciaalzaak

Lingerie Styling is het kwaliteitslabel dat staat voor de persoonlijke service en het professioneel advies dat je krijgt bij de aankoop van je lingerie. Enkel geselecteerde speciaalzaken met speciaal opgeleide Lingerie Styling specialistes dragen dit kwaliteitslabel.

Lingerie Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste Lingerie nieuws.

DRONTEN | STADSCENTRUM SUYDERSEE

DE REDEPASSAGE 22

8254 KD DRONTEN

     0321 - 311 133

M     INFO@LINGERIEDRONTEN.NL

OPENINGSTIJDEN | DRONTEN
MA 13:00-18:00 UUR
DI- DO 9:00-18:00 UUR
VR 9:00-20:00 UUR
ZA 9:00-17:00 UUR
ELKE LAATSTE ZONDAG VAN DE MAAND koopzondag  (13:00-17:00 UUR)

DRONTEN | STADSCENTRUM SUYDERSEE

De Redepassage 22

8254 KD Dronten

T    0321 - 311 133

OPENINGSTIJDEN

MA 13:00 - 18:00 UUR

DI-DO 09:00 - 18:00 UUR

VR 09:00 - 2o:00 UUR

ZA 09:00 - 17:00 UUR

ELKE LAATSTE ZONDAG VAN DE MAAND KOOPZONDAG (13:00 - 17:00 UUR)